DUMLEKAKOR

Serverar: 24 portioner

Goda och mycket söta kakor, ej något för bantare.

Ingredienser

  • 200 gr Margarin
  • 1 dl Strösocker
  • 3 dl vetemjöl
  • 1 tsk bakpulver
  • 24 Folieformar
  • 12 Dumlekolor (orginal)
  • 1 ask Nobless (rosa)
  • Instruktioner

    Blanda margarin, strösocker, vetemjöl och bakpulver. Låt degen stå kallt i ca: 30 min. Dela degen i 24 delar och rulla till runda kulor. Lägg varje boll i en folieform. Tryck ner en ½ dumlekola i varje boll och grädda mitt i ugnen på 200 grader i ca 10 min. Ta ut kakorna ur ugnen och lägg på en noblesse på varje kaka direkt innan de har kallnat, chokladen skall smälta ut över kakan.Ställ kakorna i kylen så att chokladen stelnar ordentligt.

    Liknande recept

    4.7
    1 h
    20
    46

    Kommentarer (2)

    Kicki8 15 juni 2008

    Jättegoda

    Challe79 27 december 2008

    MMMMMMM, så goda!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben