Entrétårta

Serverar: 6-8 portioner

Tid: 1 timme

GOD!

Ingredienser

  • 2½ hg räkor
  • 2 - 3 burkar röd kaviar
  • 4 dl vispgrädde
  • 1 gul lök
  • 5 blad gelatin
  • Dekorering
  • 1½ hg räkor
  • Instruktioner

    Hacka lök och räkor mycket fint och blanda dessa. Vispa grädden hårt. Blanda hacket i grädden och blanda. Smält gelatinet och blanda kaviaren däri. Blanda gelatinet med räkorna i grädden och vispa så att kaviaren blir jämnt fördelad. Försök att undvika att grädden i slutskedet blir så tunn att kaviarkornen sjunker till botten. (Grädden ska vara MYCKET hård vispad.) Häll upp innehållet i en form med löstagbar botten och ställ denna i kylen minst 3 timmar före servering. Dekorera med de hela räkorna före servering.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben