Entrétårta

Serverar: 10-12 portioner

God

Ingredienser

  • 8 längdskurna skivor kavring
  • smör
  • Fyllning
  • 100 g mjukt smör
  • 1 ½ ask ansjovisfiléer , 125 g
  • 3 msk hackad gul lök
  • 3 msk hackad kapris
  • 5 hackade hårdkokta ägg
  • Garnering
  • Smör ½ ask ansjovisfiléer
  • hårdkokta ägg
  • kapris
  • sallad
  • Instruktioner

    Hacka ansjovisen. Rör ihop den med smör, ägg. Lök, och kapris. Avsmaka ev med ansjovisspad och peppar. Bred tunt med smör på brödskivorna. Lägg ihop två på ett fat. Täck med fyllning. Varva sedan bröd, fyllning, bröd, fyllning, bröd. Bred slutligen lite mjukt smör över hela tårtan. Garner med skivor av ägg och oliver, kapris och ansjovisfiléer. Tryck fast spröda salladsblad på sidorna

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben