Färsfrestelse

Serverar: 4 portioner

Härligt matig macka som gärna kan server med ett glas öl. Köttfärsen behöver man inte bryna i förväg.

Ingredienser

  • 4 skivor lantbröd
  • 400 g blandfärs
  • 2 äggulor
  • 0,5 dl vispgrädde
  • Salt
  • Peppar
  • 3 tomater
  • 1-2 vitlöksklyftor
  • 150 g västerbottenost
  • 0,5 dl solrosfrön
  • 1 dl svarta oliver
  • 1 näve blandad sallad
  • Instruktioner

    1. Ugn 225 grader
    2. Lägg brödskivorna på plåt med bakplåtspapper. Blanda färsen med äggulor, vispgrädde, salt och peppar. Fördela färsen på brödskivorna. Hacka tomaterna och blanda med skalad och hackad vitlök. Fördela hacket på köttfärsen. Riv osten och strö den över färsen. Ställ in i ugn ca 20 minuter. Strö över salladsblad och servera

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben