Fikonchutney

Serverar: 1 portioner

Gott till ostbrickan.

Ingredienser

  • 250 g torkade fikon
  • 3 msk ättika 10%
  • 6 msk portvin
  • 3 msk socker
  • 1 krm salt
  • Instruktioner

    1. Finhacka fikonen.
    2. Koka ihop de övriga ingredienserna och tillsätt fikonen. Låt koka till en fast konsistens.

    Liknande recept

    Kommentarer (2)

    Smulpajen 9 augusti 2008

    Detta var en god chutney! Fast jag tyckte den blev mer som marmelad. Jag gjorde också lite ändringar och tog 1 msk ättika (12%) och 5 msk äppelcidervinäger och 4 msk vatten för att få en bättre konsistens. Satsen räckte till 2 st 2 dl burkar.

    begeanka 8 oktober 2008

    Gott

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben