Filmjölkspannkaka

Serverar: 4 portioner

Tid: 20 minuter

Jättegod pannkaka som är gjord på filmjölk istället för mjölk.

Ingredienser

  • 1 liter filmjölk
  • 5 ägg
  • 1 msk socker
  • 1 tsk salt
  • 4 dl vetemjöl
  • 2 tsk bikarbonat
  • Vaniljsocker, valfritt
  • Instruktioner

    1. Blanda ihop alla ingredienser och stek som pannkakor.
    2. Jag tycker de är lättare att steka när man gör "plättstora" pannkakor. Använder man vaniljsocker i smeten så får de en god vaniljsmak.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    xandria 30 september 2010

    underbart gott pannkaks recept byte ut hälften av vetet till råg 1) serverade med jorgubbsylt 2) med sirap 3) med sirap och kanel mums

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben