Enkla och billiga fiskbiffar som hela familjen älskar. Vi äter dem med kokt potatis, vitsås och rivna morötter.
Min norske man äter de som blir över som pålägg på smörgåsen.
Ingredienser
700 g fiskfilé
4 msk ströbröd
1½ dl mjölk
1 gul lök
1 ägg
1 msk crème fraiche
Salt
Citronpeppar
Smör till stekning
Instruktioner
- Lägg ströbrödet att svälla i mjölken.
- Finhacka löken och stek den lätt tills den blir mjuk.
- Mal den tinade fiskfilén i matberedare ca 30 sek. Tillsätt löken och kör några varv till.
- Lägg i ströbrödsblandningen och blanda ytterligare några sekunder. Tillsätt sedan ägg, salt, citronpeppar och creme fraiche och mal tills färsen är slät.
- Gör biffar och stek dem tills de är gyllenbruna på båda sidor.
Liknande recept
Kommentarer (1)
Denna måste jag testa