Fiskbullsgryta

Serverar: 4 portioner

Smaskens

Ingredienser

  • 1 burk ( 375 g ) fiskbullar i buljong
  • 1 gul lök
  • 2 vitlöksklyftor
  • 1 msk matfett
  • 200 g champinjoner
  • 1 grön paprika
  • 1 burk hela tomater
  • 1 dl vitt vin
  • vetemjöl
  • färsk basilika
  • Instruktioner

    Hacka löken och fräs den mjuk på svag värme häll i champinjonerna och låt dem fräsa med blanda ner strimlad paprika och burktomater slå över vinet och tillsätt fiskbullarna låt grytan sakta puttra under lock i 10 minuter smaka av salt och peppar och lite fiskbuljong kanske behövs verkar grytan för tunnflytande redes den av med lite vetemjöl klipp färsk basilika över och servera med ris.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben