Fiskbullsgryta med musslor
Ett recept jag ännu inte provat, men jag tycker om både fiskbullar och musslor. Måste testas! Du lagar grytan medan riset kokar.
Ingredienser
1 gul lök
1 msk smör
1-2 tsk curry
1 brk (375 g) fiskbullar i buljong
1 vitlöksklyfta
2 msk tomatpuré
1 brk (ca 250 g) musslor i vatten
Lite klippt persilja
Instruktioner
- Skala och hacka löken. Fräs den mjuk i smöret på svag värme tillsammans med curry. Häll av spadet från fiskbullarna men spara det.
- Lägg i fiskbullarna. Smaksätt med pressad vitlök och tomatpuré. Häll på fiskbullsspadet samt musslor med spad. Koka upp så att allt blir genomvarmt.
- Smaka av och strö på persiljan innan du serverar.
med kokt ris.
Liknande recept
Kommentarer (0)