Fiskbullsgryta med musslor

Serverar: 4 portioner

Tid: 20 minuter

Ett recept jag ännu inte provat, men jag tycker om både fiskbullar och musslor. Måste testas! Du lagar grytan medan riset kokar.

Ingredienser

  • 1 gul lök
  • 1 msk smör
  • 1-2 tsk curry
  • 1 brk (375 g) fiskbullar i buljong
  • 1 vitlöksklyfta
  • 2 msk tomatpuré
  • 1 brk (ca 250 g) musslor i vatten
  • Lite klippt persilja
  • Instruktioner

    1. Skala och hacka löken. Fräs den mjuk i smöret på svag värme tillsammans med curry. Häll av spadet från fiskbullarna men spara det.
    2. Lägg i fiskbullarna. Smaksätt med pressad vitlök och tomatpuré. Häll på fiskbullsspadet samt musslor med spad. Koka upp så att allt blir genomvarmt.
    3. Smaka av och strö på persiljan innan du serverar. med kokt ris.

    Liknande recept

    4.5
    30 min
    2-4
    1

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben