Musslor med vitlök

Serverar: 4 portioner

Varm smörgås

Ingredienser

  • 4 skivor vitt bröd
  • 1 burk musslor, ca 250 g
  • 50 g bregott
  • 1 vitlöksklyfta
  • 2 msk finhackad persilja
  • Örtsalt
  • Instruktioner

    Låt musslorna rinna av. Lägg dem på brödskivorna. Blanda Bregott med pressad vitlök och persilja. Klicka blandningen över musslorna. Strö över lite örtsalt. Gratinera i ugnen, 250 grader ca 5 minuter.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Musslor
    Nykokta musslor är fantastiskt gott. Med vin, vitlök och vitt bröd kan...

    Japanska matord
    Tempura, gari, miso, yakitori... Vi har fått en del nya ord i vårt...

    För fredagskvällen
    På fredagkvällar är det underbart att få slappna av med ett gott gl...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben