Champinjontoast med vitlök
Serverar:
4 portioner
Tid:
10 minuter
En underbar smakupplevelse!
Ingredienser
6 msk smör
2 klyftor vitlök
3 msk persilja (finhackad)
1 nypa salt
1 nypa vitpeppar (malen)
4 skivor franskbröd
200 g färska champinjoner
Instruktioner
Sätt ugnen på 250 grader.
Blanda ingredienserna till vitlökssmöret. Rosta brödskivorna och bred på ett tunt lager vitlökslager.
Skölj/borsta och skiva champinjonerna, fördela dem på brödskivorna. Klicka ut resten av smöret på champinjonerna.
Gratinera smörgåsarna i övre delen av ugnen i 3-5 minuter.
Servera med grönsaker
Liknande recept
Laxfilé med Cashew vitlök och limebädd
4.9
4
4
Vitlök och chili marinerade jätteräkor
5
15 min
4
1
Köttfärssås med vitlök och basilika
5
20 min
4-6
1
Broilerlår med vitlök och rosmarin
1-9
Kyckling med vitlök och örter
4.5
6
1
Aromsmör Vitlök
6-8
Snittar med vitlök och pepparrot
10 min
36
Pasta och fläskfilégratäng med vitlök
4.4
30 min
4
8
Tortelliniröra med vitlök
4.6
4
4
Kommentarer (1)
snuttan66
16 mars 2008
Mycet god och uppskattad förrätt
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!
Mycet god och uppskattad förrätt