Räkor, musslor och sparris

Smörgås

Ingredienser

  • 1 baguette eller 4 skivor rostat bondbröd
  • 40 g bregott
  • 250 g räkor med skal, ca 100 g skalade
  • 1 burk musslor, ca 250 g
  • 1 burk sparris i bitar, ca 300 g
  • ½ huvud isbergssallad
  • 1 liten rödlök
  • ½ dl hackad dill
  • Dressing
  • 1 ½ msk olivolja
  • ½ msk vinäger
  • ½ tsk fransk senap
  • Salt
  • Svartpeppar
  • Instruktioner

    1. Dela baguetten i fyra bitar. Skär upp baguettbitarna så det blir som korvbröd. Bred på Bregott. Skala räkorna, låt musslor och sparris rinna av. Strimla salladen, skala och skiva rödlöken.
    2. Blanda alla ingredienser till salladen. Vispa ihop dressingen och blanda ner den i salladen. Lägg upp salladen i baguetterna eller på bondbröd.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben