Fiskwok med ostronssås

Serverar: 3-4 portioner

Soja- gluten- ägg- och laktosfri

Ingredienser

  • 400 g alaska pollock eller annan vit fisk
  • 1 msk rapsolja
  • 4 msk ostronsås
  • 1 msk fiskolja
  • 1 tsk chilipeppar
  • 1 förpackning tinade wokgrönsaker (250-400 g)
  • Ev.10-15 jordnötter
  • Instruktioner

    Hetta upp en wokpanna eller stekpanna. Skär fisken i centimetertjocka bitar och woka tillsammans med olja, ostronsås och fisksås i 2-3 minuter. Lägg grönsakerna i pannan i cirka 1 minut och blanda ordentligt. Strö jordnötter över woken och servera med råris, basmatiris eller vildris.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben