Fransk rädispasta med kassler

Serverar: 4 portioner

Läcker.

Ingredienser

  • 400 g pasta, t ex tagliatelle
  • 2 lökar, färska
  • 300 g rökt kalkonbog, skinka eller kassler
  • 25 rädisor
  • Dressing
  • 1,5 msk dijonsenap
  • 4 msk olja
  • 2 msk vatten
  • 0,5 tsk salt
  • 2 krm svartpeppar
  • Instruktioner

    1. Koka pastan. Vispa ihop dressingen i en stor skål. Skiva löken tunt, även den gröna blasten. Blanda ner löken i dressingen.
    2. Skär köttet i strimlor och rädisorna i skivor. Rör ner det i dressingen.
    3. Häll av vattnet på pastan. Blanda den i skålen med övriga ingredienser.

    Liknande recept

    4.4
    45 min
    4-6
    25

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben