Fredagsfilé

Serverar: 4 portioner

Tid: 40 minuter

God, lätt och snabb

Ingredienser

  • 1 lök
  • svamp
  • 1 fläskfilé
  • 3 dl grädde
  • 1 buljongtärning
  • 1 creme bonjour taco
  • 1 creme bonjour grekisk vitlök
  • riven ost
  • Instruktioner

    stek filén i skivor och lägg i en ugnsform. Sek löken och svampen och strö detta över filén. Blanda buljongen i grädden och blanda i bojourburkarna. Häll såsen över filén. Strö sen över riven ost och grädda i 15-20 minuter i 225 grader. Servera med ris, pasta eller potatis och en sallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    sonja55 30 oktober 2009

    Smakade jätte gott, kommer säkert att göra det fler gånger. MVH. Sonja

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben