Het fredagsfilé

Serverar: 4 portioner

När du inte har ork att stå vid spisen efter en jobbig vecka så är denna rätt kanon. Den tar inte lång tid men ändå får du lite festkänsla.

Ingredienser

  • 500 g fläskfilé
  • 2 gula lökar
  • 2 1/2 dl grädde
  • 1 tsk sambal oelek
  • 1/2 tsk timjan
  • 1/2 hönsbuljong
  • Instruktioner

    1. Strimla fläskfilén. Skär löken i klyftor. Vispa ihop grädde , sambal oelek , timjan och hönsbuljongentärningen i en gryta.
    2. Stek köttet och löken var för sig i en stekpanna. Lägg ner såsen. Låt det koka några minuter.
    3. Servera med couscous eller annan valfri pasta.

    Liknande recept

    4
    40 min
    4
    1

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben