Fredagsgryta

Serverar: 4 portioner

Mumsigt med en god gryta efter den tunga veckan.

Ingredienser

  • Kött valfritt
  • 1 burk créme bonjour vitlök & örter
  • 6 salladslök
  • 1 matlagningsgrädde
  • 1 msk ketchup
  • 1 msk kalvfond
  • Droppar soja
  • Vitlökspeppar
  • Instruktioner

    1. Finhacka salladslöken, fräs i några minuter. Ha i köttet och vitlökspeppar. Ha i Créme bonjour, matlagningsgrädde och lite soja. Smaka av med ketchup och kalvfond. Bräsera i ca 40 minuter så köttet blir mört. Ha eventuellt i mer créme bonjour.
    2. Servera med ris och grönsallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (5)

    L-M-Ericsson 30 juni 2008

    Lättlagat och jättegott. Utmärkt mat för många!

    pillan84 5 september 2008

    Jätte GÅTT!! Det är nåt ja kommer göra fler gånger!

    Tillberga 18 januari 2009

    kompeterade med en näve torkade höstkantareller

    death_eater 22 februari 2010

    Hade förväntat mig lite mer av denna gryta med tanke på beskrivningen och de andra omdömena, men helt ok. Uppskattades dock väldigt mycket av min sambo.

    BeritI 26 oktober 2011

    Tog i lite svamp, gott

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben