Mumsigt med en god gryta efter den tunga veckan.
Ingredienser
Kött valfritt
1 burk créme bonjour vitlök & örter
6 salladslök
1 matlagningsgrädde
1 msk ketchup
1 msk kalvfond
Droppar soja
Vitlökspeppar
Instruktioner
- Finhacka salladslöken, fräs i några minuter. Ha i köttet och vitlökspeppar. Ha i Créme bonjour, matlagningsgrädde och lite soja. Smaka av med ketchup och kalvfond. Bräsera i ca 40 minuter så köttet blir mört. Ha eventuellt i mer créme bonjour.
- Servera med ris och grönsallad.
Liknande recept
Kommentarer (5)
Lättlagat och jättegott. Utmärkt mat för många!
Jätte GÅTT!! Det är nåt ja kommer göra fler gånger!
kompeterade med en näve torkade höstkantareller
Hade förväntat mig lite mer av denna gryta med tanke på beskrivningen och de andra omdömena, men helt ok. Uppskattades dock väldigt mycket av min sambo.
Tog i lite svamp, gott