Frökex

Serverar: 6 portioner

Tid: 2 timmar

Ett billigt alternativ till de dyra Rawfoodkexen i butik. Smakar exakt likadant!

Ingredienser

  • 4 dl linfrön
  • 1 dl solrosfrön
  • 1 dl pumpafrön
  • 1 dl sesamfrön
  • 2½ dl buljong
  • ½ dl olja
  • Salt
  • 1 krm paprikapulver
  • Instruktioner

    1. Blanda allt i en bunke och rör om. Häll ut över bakplåtspapper och grädda i ugn på så svag värme (100 grader) tills kexet är hårt (ca 1-2 timmar) och lyfter lätt från bakplåtspappret utan att vara kladdigt undertill.
    2. Lägg på galler och låt torka. Servera med en god ost tex Robiola och en marmelad på t ex fikon eller päron.

    Liknande recept

    3
    1 h
    25
    2
    2.5
    1 h 20 min
    1

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben