Gäddbiffar

Serverar: 4-6 portioner

Tid: 45 minuter

Gott och lättlagad gädda. Gott för både vuxna, barn och ungdomar. Mina ungdomar älskar dom. Lätt att välja kryddor som man själv tycker om. Lätt att frysa in och bara plocka fram

Ingredienser

  • 450-500 g gädda
  • 1 ½ dl grädde
  • 1 ägg
  • 1 msk dill
  • 1 tsk salt
  • ½ tsk citronpeppar
  • 1 krm citron
  • Instruktioner

    Använd hela gäddfiléer och mal dom i köttkvarn. Y-benen är med och mals sönder, man känner dom inte alls. Blanda sedan i alla ingredienserna. Forma till biffar och stek i smör eller margarin på medelvärme. Servera med potatismos eller som fiskburgare med bröd.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben