Gäddbiffar

Serverar: 2-6 portioner

Underbart goa gäddbiffar som min mamma alltid gjort när man kommit hem med gäddor:-) SUPER goa

Ingredienser

  • Gäddfärs
  • Grädde
  • Ströbröd
  • Dill
  • Salt
  • Peppar
  • Ägg
  • Instruktioner

    1. Filéa gäddan och kör filéerna genom köttkvarnen. gärna två gånger så att man får bort dom fina benen. Blanda ihop ingredienserna i färsen så att det håller ihop och att du kan göra biffar. Använd gärna mycket dill då blir dom godare.
    2. Skriver inte ut hur mycket av varje ingrediens det ska vara för jag gör alltid olika varje gång. Brukar bli godast att bara röra ihop som man själv tycker.
    3. Dom är kanongoda och våra barn bara älskar dom :-)

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    Svanhild 15 september 2011

    Är inte så bra kock- hade varit glad över lite angivna mått. Min svärmor "bakade matbröd på en höft". Men alla höfter är olika! Hälsar Svanhild vid Luleåälven,

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben