Garbanzosoppa

Serverar: 4 portioner

Billig, god och mager.

Ingredienser

  • 3 dl kikärtor (torkade)
  • 1,5 l vatten
  • 2 gula lökar, tunt skivade
  • 3 grönsaksbuljongtärningar
  • 1 msk timjan
  • 1 tsk svartpeppar
  • Instruktioner

    Skölj ärtorna och blötlägg dem över natten (10-12 timmar). Skölj dem igen. Häll på kokande vatten och koka ärtorna halva tiden (kolla på paketet). Sila dem och lägg dem i en ren gryta. Tillsätt vatten och övriga ingredienser och koka färdigt. Mixa till önskad konsistens. Jag tycker personligen om att det är lite bitar i soppan.

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Vegetariska recept
    Det är underbart med vegetarisk mat. Köttdebatten som varit har fåt...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben