Glass med körsbär och choklad

Tid: 15 minuter

Läskande gott! Till barn kan ev. byta ut den mörka chokladen mot ljus.

Ingredienser

  • 1/2 l vaniljglass
  • 125 g färska körsbär
  • 1 matsked socker
  • Ev. 1 matsked körsbärslikör
  • 50 g mörk choklad
  • Tillbehör
  • Ev. strutar
  • Instruktioner

    1. Låt glassen tina så den blir mjuk men inte rinnande. Skölj och kärna körsbären, hackade dem grovt. Blanda körsbärshack och socker, stänk hacket med körsbärslikör. Hacka chokladen grovt. Rör ner choklad och körsbärshack i den mjuka glassen.
    2. Frys glassen 1 timme eller mer. Servera i glas eller strutar.
    3. Ät och njut!

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben