Göttemackan från Helvetet

Serverar: 1 portioner

Tid: 10 minuter

Bästa mackan NÅGONSIIIIIIINNNNNNNN bild på gång lol

Ingredienser

  • 1 kaka bröd
  • Olivolja
  • Isbergssallad
  • Tomater
  • Svarta oliver
  • Rödlök
  • Kokt kalkonbröst
  • Salami
  • Instruktioner

    1. Dela kaka i två delar. Strila över lite olivolja på bottendelen. Täck med isbergssallad. Lägg på skivad tomat, hackade svarta oliver, rödlök, kalkon och salami. Fega inte med någon ingrediens, den ska se löjligt välfylld ut. Strila lite mer olivolja över toppdelen och sätt ihop kakan igen. Lägg på en tallrik, täck med plastfolie och placera en stor tung gjutjärnspanna på mackan. Lägg i en kopia av Anna Karenina och en kopia av Brott och Straff på pannan. Låt stå och pressas över natten.
    2. Mackan görs med fördel på kvällen och avnjuts till frukosten tillsammans med färskpressad apelsinjuice.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    cittaprazama 19 februari 2008

    Går det lika bra med telefonkatalogen om man ej har de böckerna hemma *lol*...kul, men låter spännande, får gå till bibban och låna de där böckerna så det blir exakt rätt ;)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben