Gorgonzolakyckling

Serverar: 4 portioner

Tid: 40 minuter

En otroligt god kyckling med en fantastiskt sås!

Ingredienser

  • 4 kycklingfiléer
  • smör till stekning
  • Salt
  • Peppar
  • 1 purjolök
  • 1 dl crème fraiche
  • 1,5 dl grädde
  • 1/2 dl vitt vin
  • 1 hönsbuljongtärning
  • 140 g gorgonzola
  • Instruktioner

    1. Putsa kycklingfiléerna och stek dem i smör tills att de fått fin färg. Lägg filéerna under folie under tiden man gör såsen. Strimla purjolöken och stek den mjuk i smör tillsätt mejeriprodukterna, vin, buljong och låt osten smälta ner. Lägg ner kycklingfiléerna och låt allting småputtra under lock i cirka 10 min.
    2. Servera till en fräsch sallad eller om man skulle vilja ris.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben