Grön kokoschutney
Serverar:
6-8 portioner
God att ha till indisk mat.
Ingredienser
1 påse kokos (250 g)
6-7 cm ingefära
4 gröna chilifrukter
4 krukor färsk koriander
1 kruka mynta eller persilja
½ vitlöksklyfta
1 ½ dl färskpressad lime- el. citronjuice
Rivet skal av en lime
¾ dl honung
2 ½ dl olja
2 ½ dl vatten
Salt
Instruktioner
Skala och riv ingefäran fint. Dela och kärna ur chilin.
Mixa allt utom kokos, olja och vatten till en slät puré i mixer.
Blanda i kokos, olja, vatten och 1 tsk salt fortsätt att mixa tills det går ihop. Smaka av och späd ev. ut med mer vatten.
Liknande recept
Dosa, rispannkakor
4
Falafel med tahindressing
40 min
4
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!