Grön snabblasagne

Serverar: 4 portioner

Snabb, lätt och god vegetarisk lasagne ...

Ingredienser

  • 2 gula lökar
  • 2 vitlöksklyftor
  • Smör
  • 1 pkt bladspenat, ca 250 g
  • 1 burk krossade tomater, ca 400 g
  • 1 grönsaksbuljongtärning
  • 1 dl svarta oliver med kärna
  • 4 dl Kelda sås Simply Cheese
  • 9 lasagneplattor
  • 2 dl Arla Köket riven ost gratäng
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 225°.
    2. Skala och grovhacka den gula löken och vitlöken. Fräs i smör i en stekpanna. Rör i tinad spenat, tomatkross och smulad buljongtärning. Låt såsen koka några minuter.
    3. Kärna ur oliverna och rör ner dem i såsen. Varva tomatsås, ostsås och lasagneplattor i en smord, ugnssäker form. Strö över osten.
    4. Grädda i nedre delen av ugnen ca 30 minuter. Servera med sallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben