Grönkålsgratäng

Serverar: 4 portioner

Gott till prinskorv, köttbullar eller skinka.

Ingredienser

  • 1 färskt grönkålsstånd
  • Salt
  • 1 dl grädde
  • 3 ägg
  • 1 paket ädelost
  • 1/4 klyfta vitlök
  • 1 tsk soja
  • Vitpeppar
  • Chiliflakes
  • Muskot
  • Mozzarella
  • Instruktioner

    Repa grönkålen och skär i mindre bitar. Koka kålen i saltat vatten i 30 minuter. Häll av vattnet. Sätt nu ugnen på 250 grader. Blanda ner grädden, ägg, smulad ädelost, soja, hackad vitlök och smaka av med kryddorna. Häll allt i en ugnsform. Lägg skivad mozzarella överst. Gratinera i ca 20 minuter.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben