Gubbröra på Knäcke

Serverar: 4 portioner

Ett gott knäcke som man tycker om

Ingredienser

  • 4 matjessillfiléer
  • 4 kokta ägg
  • 1 rödlök
  • 1 knippe gräslök
  • 50 g smör
  • 4-6 färskpotatisar kokta kalla
  • Svartpeppar
  • Rädisor att garnera med
  • Instruktioner

    Finhacka ägg, sill och lök. Bryn smöret och låt svalna. Smaka av med svartpeppar. Skär potatisen och rädisor i tunna skivor. Bryt knäcket i lagom stora munsbitar. Smöra och lägg på potatis, toppa med röran och rädisor. Slå på lite brynt smör på varje. Vill man så kan man byta ut smöret och binda ihop röran med lite majonnäs eller crème fraiche eller gräddfil istället.

    Liknande recept

    4.4
    20 min
    10
    4.4
    100
    25

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben