Gult majsmos

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

En fröjd för öga och gom.

Ingredienser

  • 8-10 potatisar ( ca 1 kg )
  • 2 dl mjölk
  • 2 msk smör
  • 1 tsk gurkmeja
  • 1 burk majs ca 340 g
  • 1-1/2 dl riven parmesan ost
  • 1/2 dl hackad gräslök
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Koka potatisen mjuk i lätt saltat vatten. Häll av vattnet. Klicka i smöret och mosa potatisen. Häll i mjölken och vispa moset "fluffigt". Smaksätt moset med gurkmeja, salt och peppar. Vänd i av runnen majs, ost och gräslök.
    2. Njut!

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben