Hallonglasspaj

Serverar: 10 portioner

Tid: 4 timmar

Nästan som en cheesecake

Ingredienser

  • Botten
  • 75 g smör
  • 10 digestivekex
  • Fyllning
  • 5 dl kesella vanilj
  • 600 g philadelphiaost
  • 3 äggulor
  • 1 dl hallonsaft
  • Garnering
  • 300 g färska hallon
  • citronmeliss
  • Instruktioner

    Botten: Smält smöret och låt det svalna. Smula kexen och blanda med smöret. Tryck ut i en form med löstagbar kant, ca 22 cm i diameter. Fyllning: Blanda kesella, ost, äggulor och hallonsaft, gärna i matberedare, och kör till en slät smet. Fördela i smulskalet och jäma till ytan. Täck med plastfolie och ställ i frysen minst 4 timmar. Garnera vackert med färska hallon och citrinmeliss.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben