Halloumispett

Grillad halloumi med grönsaker i het indisk marinad

Ingredienser

  • 500 g Halloumi, tärnad
  • 3 paprikor i olika färger, skurna i bitar
  • 1 rödlök, klyftad
  • Marinad
  • 2 msk Tandoori masala
  • 2 st vitlöksklyftor, skalade och pressade
  • 2 cm ingefära, skalad och riven
  • 1 dl yoghurt
  • 1 msk tomatpuré
  • 1 msk kikärtsmjöl
  • 1 msk olja
  • Träpinnar
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på grill (250 grader) och lägg pinnarna i blöt i 30 minuter innan tillagning.
    2. Blanda ingredienserna till marinaden och marinera halloumin, paprikan och rödlöken i en timme.
    3. Trä upp dem på spett och grilla på svag värme tills spetten får färg runt om.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben