Serverar: 20-25 portioner
Enkel och god långpannekaka med smak av kanel och havregryn. God till en kopp kaffe!
Vispa socker och ägg poröst. Blanda de torra produkter i äggblandningen, häll i det smälta margarinet och mjölken och vispa ihop allt. Häll i en smörjd långpanna. Blanda alla ingredienserna som ingår i glasyren i en kastrull och låt allt smälta samman till en röra. Bred ut röran på smeten som du har i långpannan. Stoppa in i ugnen på mittersta falsen, i 15 minuter i 225 grader.
Måste tacka för ett super recept :-) hade inget vanligt havregryn hemma så jag tog drygt 4dl fiberhavregryn i stället å sen tog jag en skvätt strå rom i kaksmeten å dom blev förföriskt goda! så en klar 5:a från mej! /Linda
Jättegod och enkel men jag tyckte det lät lite lite med ett ägg så jag tog tre och det gick bra det med.
Tack för detta goda recept, det var mycket lättbakat och blev supergott. Kommer att baka det fler gånger. Tusen Tack.