Havtorns- och björnbärspannacotta

Serverar: 4 portioner

Läckert och gott med tvåfärgad pannacotta i lager!

Ingredienser

  • Havtornspannacotta
  • 1½ dl grädde
  • 2 msk socker
  • 1 msk havtornsråsaft
  • 1 gelatinblad
  • Björnbärspannacotta
  • 1½ dl grädde
  • 2 msk socker
  • ½ dl björnbärsråsaft
  • 1 gelatinblad
  • Servering
  • Färska bär
  • Instruktioner

    1. Havtornspannacotta: Blötlägg gelatinbladet i kallt vatten 5 minuter. Koka upp grädde, socker och havtornsråsaften. Lägg i gelatinbladet. Häll upp i serveringsglas och ställ i kylen.
    2. Koka björnbärspannacottan på samma sätt och ställ att svalna.
    3. När havtornspannacottan har stelnat i kylen, slå den ljumma björnbärspannacottan i samma glas. Låt stå i kyl, gärna några timmar före servering.
    4. Dekorera pannacottan med färska bär.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben