Het sommarbål

Serverar: 8 portioner

God

Ingredienser

  • 3 dl körsbär
  • 300-400 g kärnfri vattenmelon
  • 1/2 liter jordgubbar
  • 1 tsk chilipulver
  • 1 tsk mald ingefära
  • 70 cl torrt, mousserande vitt vin
  • 50 cl mineralvatten
  • 1 dl Dansukker Farinsocker
  • Instruktioner

    Skölj och kärna ur körsbären. Skär bort skalet från melonen och skär den i bitar. Skölj jordgubbarna. Tag bort blomfästena. Stora bär halveras. Blanda kryddor, vin och vatten i en snygg skål. Lägg i frukt och bär.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Sommarbål till festen
    Vad är en sommarfest utan det fruktiga, färggranna, somriga bålet? Har...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben