Honungsglaserad kotlett

Serverar: 4 portioner

En smakupplevelse.

Ingredienser

  • 600 g kotlett, benfri och skivad
  • 1 msk olja
  • ½ purjolök
  • 3 msk honung
  • 2 msk ingefära, färsk, riven
  • 1 msk japansk soja
  • 250 g haircot verts
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 200 grader.
    2. Bryn kotletterna i oljan i en stekpanna. Lägg dem i en ugnssäker form.
    3. Ansa och skjölj purjolöken, skiva den tunt. Blanda honung med ingefära, soja och purjolök. Lägg röran på kotletterna. Sätt in formen mitt i ugnen ca 8 miniter-
    4. Koka bönorna enligt anvisningen på förpackningen.
    5. Servera kotletterna med skyn från formen och kokt ris. Gärna lite sweet chili.

    Liknande recept

    4.3
    1 h 15 min
    4
    2

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben