Honungswok

Serverar: 4 portioner

Honungswok

Ingredienser

  • 500 g färsk skinka, strimlad
  • 400 g wokgrönsaker, frysta
  • 1 msk rapsolja
  • Marinad
  • 1 msk japansk soja
  • 1 msk sherry
  • 1 msk sesamolja
  • 2 msk asiatisk fisksås
  • 1/ 2 msk flytande honung
  • 2 vitlöksklyftor, hackade
  • 1/ 2 tsk ingefära
  • 250 g jasminris
  • Instruktioner

    Blanda ingredienser till marinaden och häll den över köttet. Marinera några tim i kyl. Sila ifrån marinaden och spar den. Fräs grönsakerna i olja. Bryn köttet utan fett. Blanda den silade marinaden med lika mycket vatten och koka upp. Häll den över grönsakerna och toppa med köttet. Servera med ris.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben