Hummerpasta

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Har ej provat detta recept.

Ingredienser

  • 200-300 g skalade räkor
  • 300 g pasta
  • 2500 g sockerärtor
  • 1 1/2 msk vetemjöl
  • 2 dl mjölk
  • 2 1/2 mellangrädde
  • 2 msk koncentread hummerfond
  • 1-2 vilöksklyftor
  • 1 tsk pressad citronsaft
  • 1 krm svartpeppar
  • Instruktioner

    Koka pastan och sockerärtorna. Vispa ut mjölken i en kastrull. Tillsätt grädde, hummerfonden och pressad vitlök. Låt koka 3-5 minuter. Lägg i räkorna och värm på detta. Smaka av detta med citronsaften och peppar. Blanda såsen med den nykokta pastan och den lättkokta sockerärtorna.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben