Hummerpasta
Serverar:
4 portioner
mmm...så gott...
Ingredienser
200 - 300 g skalade räkor ( ca 500 g oskalade )
ca 300 g pasta
250 g sockerärter
1 1/2 msk vetemjöl
2 dl mjölk
2 1/2 dl Kelda mellangrädde
2 msk konc . hummerfond
1 - 2 vitlöksklyftor
1 tsk pressad citronsaft
1 krm svartpeppar
Instruktioner
Vispa ut mjölet i mjölken i en kastrull. Tillsätt grädde, hummerfond och pressad vitlök. Låt såsen koka 3-5 min.
Lägg i räkorna och låt dem bli varma. Smaka av med citronsaft och peppar.
Blanda såsen med nykokt pasta och lättkokta sockerärtor.
Liknande recept
Hummerpasta
30 min
4
Hummerpasta
20 min
4
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!