Inbakad kassler

Serverar: 3-4 portioner

Snabbt, enkelt och supergott, särskilt bra när man ska bjuda många på middag!

Ingredienser

  • 5 cm kassler
  • 1 burk crème fraiche
  • 1 burk cantadouost av valfri smak
  • 1 paket färsk smördeg
  • Instruktioner

    Skär upp kasslern i mindre tärningar. Blanda kassler, ost och crème fraiche i en bunke. Rulla ut smördegen på en plåt och lägg röran på. Pensla en långsida av degen med vispat ägg och fäst ihop kanterna försiktigt. Grädda i ugn, 225 grader i 25-30 minuter eller tills rullen fått en vacker guldbrun färg. Servera med jasminris och en grönsallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    Emma2 15 mars 2009

    Så gott så gott. Använde Cantadou med peppar och det blev otroligt bra. Kommer att bjuda på denna nästa gång vi ska ha matgäster!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben