Jappkaka

Serverar: 30 portioner

Smaskens

Ingredienser

  • 5 ägg
  • 6 dl socker
  • 3 dl vetemjöl
  • 6 msk kakao
  • 3 msk vaniljsocker
  • 200 g smält margarin
  • Glasyr
  • 2 st blockchoklad
  • 4 msk olja
  • Instruktioner

    1. Vispa ägg & socker fluffigt Blanda i kakao, vaniljsocker, mjöl & margarin Grädda i långpanna längst ner i ugnen på 200 grader, ca 30 min.
    2. Värm upp olja & choklad i en panna Bred detta sedan över den ljumma kakan Skär i bitar innan chokladen stelnat helt

    Liknande recept

    4.3
    30 min
    8
    20

    Kommentarer (1)

    theonicko 29 maj 2011

    ska det inte vara något bakpulver?

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben