Serverar: 40 portioner
Världens enklaste godis för dig som tröttnat på fudge & knäck! Dessutom uppskattas den av både barn & vuxna:-))
Krossa polkagrisarna till små bitar - lättaste sättet är att behålla dem i påsen och slå med en hammare! Kan behövas en extra påse runt om...... Smält blockchokladen i tex mikron. Bestäm själv om du vill ha ljus eller mörk (kanske en av varje) blockchoklad. Ställ under tiden ut ischokladformarna på en plåt. När chokladen smält så rör i polkagriskrosset. Klicka ut i formarna o ställ kallt så det stelnar. Jag brukar sedan förvara dem i frysen;-)) Sååå goda - risk att de försvinner fort!
Mycket lättare att använda mintspån, mycket lättare att krossa än polkagrisar =)
Bra tips - har gjort det någon gång oxå, men tycker att det blir godare med lite större bitar;-)) Men kan hålla med om att det är lite bökigt att krossa polkagrisarna...väl värt det dock!