Julgodis med polkagris

Serverar: 40 portioner

Världens enklaste godis för dig som tröttnat på fudge & knäck! Dessutom uppskattas den av både barn & vuxna:-))

Ingredienser

  • 1 påse polkagrisar
  • 1-2 mörk/ljus blockchoklad
  • Ischokladformar
  • Instruktioner

    Krossa polkagrisarna till små bitar - lättaste sättet är att behålla dem i påsen och slå med en hammare! Kan behövas en extra påse runt om...... Smält blockchokladen i tex mikron. Bestäm själv om du vill ha ljus eller mörk (kanske en av varje) blockchoklad. Ställ under tiden ut ischokladformarna på en plåt. När chokladen smält så rör i polkagriskrosset. Klicka ut i formarna o ställ kallt så det stelnar. Jag brukar sedan förvara dem i frysen;-)) Sååå goda - risk att de försvinner fort!

    Liknande recept

    4.6
    1 h 15 min
    50

    Kommentarer (2)

    maddosi 9 december 2009

    Mycket lättare att använda mintspån, mycket lättare att krossa än polkagrisar =)

    hobbe27 9 december 2009

    Bra tips - har gjort det någon gång oxå, men tycker att det blir godare med lite större bitar;-)) Men kan hålla med om att det är lite bökigt att krossa polkagrisarna...väl värt det dock!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben