Så fräscht, vackert och läckert!
Vitt vin till och du kan servera en utsökt middag för två.
Ingredienser
1 pkt färsk tagliatelle
Sås
2 st kycklingfiléer
Smör- & rapsolja (för stekning)
Salt
Svartpeppar
2 dl creme fraiche med örter
6 st soltorkade tomater
Topping
Småsallad, som t. ex. mache, ruccula och babyspenat
Färskriven parmesan
Körsbärstomater
Nymalen svartpeppar
Instruktioner
- Strimla kycklinfileérna, salta och peppra och bryn dem.
Rör ner creme fraiche och klipp ner soltorkade tomater i såsen. Puttra på svag värme några minuter.
- Koka pastan enligt anvisningen på paketet. Häll av vattnet och lägg i en smörklick så den inte klibbar ihop.
- Lägg upp pastan på ett stort fat och häll över såsen. Strö delade körsbärstomater och småsalladen över och avsluta med massor av riven färsk parmesan på toppen och lite nymald svartpeppar.
Liknande recept
Kommentarer (0)