Tid: 50 minuter
Nytt recept. Blev inte så kladdig, mer seg.
Sätt ugnen på 200 grader (eller 180 om du har varmluftsugn). Smöra och bröa en form med löstagbar kant. Blanda ihop de torra ingredienserna. Blanda i äggen Värm upp fettet tillsammans med kaffet, blanda med resten av ingredienserna. Häll smeten i formen. Grädda ca 35 minuter (kanske något kortare) i mitten av ugnen.
Hej jag har bakat denna idag. Den var helt kanon ja servera den med lätt vispad grädde. Denna kommer ja göra flera ggr. Mvh Lena
Verkar smarrigt Har inget flytande margarin dock :( Om man har vanligt smör istället för flytande margarin, vet ni hur många gram man ska ha då?
Jag brukar ta 135 g smör, för det är ungefär 1½ dl smält/flytande.
Om jag bakar en kladdkaka brukar jag ha den i ugnen från 18 min till 25 brukar bli bra mvh monica
den va mums :) rekommenderar!! men använd starkt kaffe om ni faktist vill ha kaffesmaken, ja kände nästan inge& kanske lite mindre socker skulle duga... provsmakarna sa dock att den e söt&god som sådan :) tacktack!