Efterrätt för vuxna, så gott......!
Ingredienser
6 dl vispgrädde
0.75 dl hela kaffebönor
0.75 dl strösocker
2 blad gelatin
1 pkt frysta hallon
4 msk honung
Instruktioner
- Häll grädden och kaffebönorna i en tjockbottnad kastrull och låt det sjuda i 3-4 minuter.
- Lägg under tiden gelatinbladen i en skål med kallt vatten.
Sila upp kaffebönorna och tillsätt sockret i grädden.
Ta upp gelatinbladen från vattenbadet, krama ur dom lätt och tillsätt dom i grädden. Vispa tills gelatinet löst sig och slå genast upp i 6 vackra glas. Ställ kallt i kylskåp några timmar för att stelna.
- Tina hallonen. Lägg hallonen i en sil och mosa ur dom så att du får en sås utan kärnor. Tillsätt honung i såsen.
Servera pannacottan med hallonsåsen.
Liknande recept
Kommentarer (0)