Kaffepralin

Serverar: 35 portioner

Tid: 30 minuter

Jättegod efter måltiden eller om man älskar kaffe.

Ingredienser

  • 1/2 dl vispgrädde
  • 150g mörk choklad, 70%
  • 2 msk starkt kaffe, gärna en espresso med fin crema
  • 50 g vit choklad
  • chokladkaffebönor
  • Instruktioner

    Häll grädden i en kastrull och bryt ner den mörka chokladen. Värm grädden under omröring tills all choklad smält och tillsätt kaffet. Häll massan i ischokladformar och ställ svalt för att stelna. När chokladen stelnat, smält den vita chokladen i ett vattenbad och klicka ut på varje form och tryck dit en chokladkaffeböna. Förvaras i kylskåp.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    kafferasten 18 december 2009

    Lätt som en plätt.. Ser så gott ut och är säkert:-)/Pialotta

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben