Serverar: 12 portioner
Tid: 1 timme 30 minuter
Ingen smalmat direkt, men mycket god
Smält chokladen och rör socker och smör poröst Tillsätt äggen ett i taget under omröring Blanda i chokladen, mjölet och bakpulvret Häll smeten i en bröad form ca 18 cm diameter Grädda på galler i nedre delen av ugnen i 175 C i ca 50 min Låt svalna Dela kakan till 3 bottnar Smeta ut marmeladen på en av bottnarna + 1/3 av baileys, vispgrädde och socker (blandat) Lägg på nästa lager och bred på baileysgrädde ovanpå och runt kanterna Lägg på nästa botten Blanda hackade mandeln med kahlua så den blir kladdig garnera kanterna med den ( får ej bli för blöt) Blanda resten av kahluan i vispade grädden Spritsa eller klicka ut den ovanpå tårtan Garnera med vindruvor i halvor och flagad choklad (göres med ost hyvel)