Kalkonpaj
Serverar:
4 portioner
En god paj.
Ingredienser
1 1/2 sats pajdeg
Fyllning
400-500 g rökt kalkonrulle
1/2 pkt knaperstekta bacontärningar
1 pkt djupfryst majs
300 g champinjoner
1 gul lök
1/2 röd paprik
1/2 grön paprika
1/2 gul paprika
Salt
Peppar
Chilipeppar
Instruktioner
Tag undan 1/3 av pajdegen för remsor till locket. Förgrädda pajskalet. Fräs samman hackad lök, svamp och strimlad paprika.
Smaksättt med salt, peppar, och chilipeppar. Blanda i strimlat kalkonkött och bacontärningar. Blanda i majsen. Lägg alltsamans i pajskalet.
Kavla och sporra ut remsor av pajdegen och lägg ett nätmönster ovanpå pajen. Pensla remsorna med vispat ägg. Grädda i 225° ugn ca 10 minuter.
Servera med sallad.
Liknande recept
Kalkonpaj med aprikoser
6-8
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!