Kashmirkyckling i cashewnötssås
Enkelt, gott, och t.o.m. hälsosamt, allt på en gång.
Ingredienser
500 g kycklingfiléer
100 g Risenta cashewnötter
2 msk rapsolja
2 msk färsk riven ingefära
1 msk garam masala
1 tsk spiskummin
1 tsk kardemumma
2 msk honung
1 tsk salt
1 krm cayennepeppar
400 g passerade tomater
2 dl kokosmjölk
Instruktioner
- Skär kycklingfiléerna i kuber, cirka 3x3 cm.
- Mixa alla de övriga ingredienserna, utom kokosmjölken, till en slät, tjock kryddpasta.
- Hetta upp lite olja i en kastrull och fräs kycklingen tillsammans med kryddpastan. Tillsätt sedan kokosmjölken och låt puttra på medelvärme cirka 15 minuter.
- Servera gärna med råris och en blandad sallad.
Liknande recept
Kommentarer (0)