Kassler Creole

Serverar: 4 portioner

Tid: 25 minuter

Enkelt, snabbt och gott.

Ingredienser

  • Ca 500 g kassler
  • 1 st purjolök
  • 1 st paprika
  • 1 burk (800gr) ananas i skivor
  • 1 msk olja
  • 1 tsk curry
  • 1 msk soya
  • Sås
  • 2 dl vispgrädde
  • 1 dl chilisås
  • 1 krm cayennepeppar eller
  • 2 tsk tabasco
  • Tillbehör
  • Riven kokos
  • Banan
  • Clementin (färsk el. konserv)
  • Resten av ananasringarna i bitar
  • Instruktioner

    1. Skölj och strimla purjolöken. Skölj, kärna ur och strimla paprikan. Skär ananasen i mindre bitar. Fräs dem snabbt i olja och curry i en stekpanna. Blanda i soyan och lägg grönsaksröran i en smord ugnssäker form. Skär kasslern i stavar och lägg ovanpå grönsakerna.
    2. Vispa grädden, blanda den med chilisås och cayennepeppar eller tabasco, bred den över kasslern och gratinera i ugn, 200 c 20-25 min, tills såsen smält ner och fått fin färg.
    3. Servera med ris och tillbehören i skålar vid sidan om.
    4. GOTT!

    Liknande recept

    4.4
    45 min
    4-6
    25

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben