Kassler i ädelostsås

Serverar: 2 portioner

Snabbt och supergott.

Ingredienser

  • ca 400 g kassler
  • 3 dl grädde
  • ädelost
  • 1 vitlöksklyfta
  • Instruktioner

    Stek kasslerskivorna och ta upp dom.Häll i grädden sakta i stekpannan och vispa ordentligt så att kasslersmaken kommer med i såsen. Mosa ädelosten i såsen och pressa i en vitlöksklyfta. Servera med råstekt potatis i skivor ugn.

    Liknande recept

    4.4
    45 min
    4-6
    25

    Kommentarer (2)

    acn 11 april 2008

    Så gott och enkelt! Favorit hos oss. Jag hoppar över stekningen av kassler, byter ut grädde mot creme fraiche och har i hackad persilja i såsen.

    agaleb 21 september 2009

    Undrar bara hur du kan kommentera detta recept, du har ju ändrat på väldigt mycket???

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben